I børnegruppen ønsker vi at skabe rammerne for livsmod, leg og læring i et fællesskab mellem børnehaven, forældre og børn – hvor børnenes trivsel og dannelse er vores fælles opgave. Disse rammer søger vi at skabe inderfor tankerne bag de Grundtvig/Koldske kultur, hvor vi bl.a. ser samtalen som væsentlig.

Vi ønsker, at skabe en hverdag hvor børn og forældre kan opleve, at de i trygge rammer kan udfolde sig.

I børnehaven skal børnene mødes med sang, sanselighed, fortælling og fællesskab som støtter deres udvikling, og tilgodeses i deres behov for omsorg, nærvær og tryghed.


Børnehaven skal give børnene den grundlæggende ballast vedrørende eget værd, og mulighederne i fællesskabet.
Samarbejdet mellem vuggestue, børnehave og skole skal sikre børnene den bedst mulige overgang mellem de forskellige trin.

Pædagogikken og fagligheden bygger på følgende elementer:

Børnehavens virke tager udgangspunkt i at leve op til friskoleloven.
I vores børnehave vil vi byde forældre og børn velkomne i trygge rammer med særlig omsorg for det æstetiske. Der fokuseres på det enkelte barn, hvor barnets behov og muligheder både individuelt og på gruppebasis, tilgodeses i fællesskabet.
Vores kontakt med forældre og børn baserer vi på åbenhed, synlighed og samtale, hvor vi er ansvarsfulde for børnenes hverdag i en professionelt drevet børnehave.

Værdigrundlag i børnehaven

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 8740

 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle