GDPR

Persondatapolitik - GDPR (General Data Protection Regulation)
Feldballe-friskole.dk indhenter persondata i forbindelse med  tilmelding til hhv. skole og børnehus, samt vores kontaktformular.
Vi indsamler kun de data, der er nødvendige for at registrere tilmeldinger / besvare henvendelser.

Persondata, der indsamles:

Kontaktformular:


Navn 
Email

Tilmeldinger:
Navn
Cpr-nummer
Adresse
Telefonnummer
Email
Forældremyndighed

Vi tager vores data ansvar meget alvorligt.


Generelt  gemmer vi ikke persondata, med mindre vi har brug for dem og kun så længe, de er nødvendige for os.

Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. 
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Bakkelandets hjemmeside hostes af WIX.com.  persondatapolitik kan ses her: https://www.mono.net/fortrolighedspolitik

Vi bruger eksterne leverandører til visse funktioner på vores hjemmeside. Når du bruger disse funktioner, er det deres persondatapolitik, der gælder.

Vores intranet og adresselister hostes af Google (Google Drev).
Googles persondata politik kan læses her: 
https://policies.google.com/privacy?gl=DK&hl=da

Facebooks persondata politik kan læses her: 
https://da-dk.facebook.com/privacy/explanation


Som besøgende på vores hjemmeside har du ret til at få oplyst, hvilke persondata vi opbevarer. 
Hvis du mener, at informationerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. 
Du har ret til at få slettet dine persondata, hvis de ikke længere er nødvendige til det formål, som vi skulle bruge dem til. 
Desuden har du ret til at få udleveret de data, som vi opbevarer, i digital form.

Kontakt os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontor@bakkelandets-friskole.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet på: dt@datatilsynet.dk

bakkelandets.dk lever op til reglerne i persondataloven og EU’s General Data Protection Regulation.

Dataansvarlig:
Bakkelandets Vuggestue - Børnehave - Friskole

Nimdrupvej 2, 8740 Brædstrup

75753888

kontor@bakkelandets-friskole.dk

 

GDPR

Cookies
Vores hjemmeside anvender en række cookies for optimal brugeroplevelse.
En cookie er en lille fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. Vores cookies indsamler ikke persondata og giver ikke adgang til din computer.
Vi bruger interne tekniske cookies, der sikrer at hjemmesiden fungerer korrekt.
Derudover bruger vi tredjeparts cookies fra Google Analytics og AddThis.

Vi benytter cookies fra Google Analytics til statistik.
Google Analytics sætter derudover cookies og skjulte sporingskoder for at indsamle ikke-personlige identificerende informationer omkring dine online aktiviteter, for derved at kunne tilbyde annonceringer, som er relevante for dig.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
​https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Vi bruger AddThis for at gøre det muligt for besøgende på hjemmesiden at dele vores side på sociale medier.
Addthis anvender cookies til  at udføre denne service og til statistik. 
I forbindelse med AddThis’ service sættes ligeledes markedførings cookies, der registrerer unikke ID og indsamler data om den besøgendes færden på hjemmesiden, med det formål at kunne vise brugeren målrettet annoncering.
Disse cookies sættes af: adnxs.com, mathtag.com, adsrvr.org, semasio.net, tapad.com
Du kan fravælge cookies fra AddThis her: 
http://www.addthis.com/privacy/opt-out

Afvisning af cookies generelt: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Men hvis du gør det, vil der være funktioner og services, der ikke virker, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.
Du kan læse mere om cookies og dine muligheder for at afvise dem her:
http://www.youronlinechoices.com/den

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 

8740 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle