Personale i SFO

Laila Nielsen.jpg

Laila Nielsen

SFO Medarbejder

Jeg hedder Laila Nielsen og er ansat i flexjob siden 2016.

 

Jeg findes i morgen-SFO og nogle gange er jeg der også om eftermiddagen. Morgen-SFO er stille, rolig og hyggelig start på skoledagen. 

Min fornemmeste opgave på Bakkelandet er at give børnene en god og rolig start på dagen. 
Privat er jeg gift med Jens (fyrmesteren på bakkelandet). Vi bor tæt på skolen og sammen har vi to voksne piger. 

Marie.jpg

Marie Bach

SFO Medarbejder

Jeg har en bachelor i idræt fra Aalborg Universitet og har siden da udviklet mine kompetencer i en specialbørnehave, hvor jeg for alvor blev optaget af pædagogikken. Desuden har jeg været i en idrætsinstitution i Aarhus, hvor jeg var med til at implementere elementer af idræt i børnenes hverdag. Børn er fantastiske og giver så meget igen. Jeg er selv et legebarn, der nyder at være en deltagende brik i leg.
Idræt har dannet en rød tråd i mit liv. Helt fra mine tidlige år i foreningslivet blev frøene sået til de værdier, jeg står for i dag. Jeg tror på, at vi hver især bidrager med forskellige kompetencer til fællesskabet. Jeg tror på åben- og nysgerrighed, og at vi ser verden ud fra den forforståelse og de erfaringer, vi har med os. Jeg forsøger på den måde konstant at være i udvikling personligt og fagligt.
På Bakkelandet underviser jeg i idræt og er i SFOen om eftermiddagen.
Jeg brænder for børnenes trivsel. Jeg er nysgerrig på alle de små personligheder, jeg møder i min dagligdag. Jeg tror på, at relationen er et afgørende redskab i arbejdet med børn og deres udvikling.
Jeg håber, at jeg kan være med til at give børnene på Bakkelandet en sjov og legende tilgang til idræt og være med til at skabe et frirum i SFOen, hvor de føler sig trygge og trives.
Jeg bor i Brædstrup sammen med Thomas og hans to drenge, som vi har hver anden uge.

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 8740

 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle