Personale i skolen

Lærer: Mette Agnes Lysdahl

Tekst kommer....

Lærer: Anders Hollen Nielsen

Jeg underviser i både indskoling, mellemtrin og udskoling.  I fagene tysk, engelsk og profilfag og har desuden en kandidat i pædagogisk antropologi. Jeg har en del erfaring fra specialområdet.

Lærer: Christina A Overgaard

Tekst kommer....

Lærer: Britta Sørensen

Jeg er certificeret  Alkalær-underviser,og har oprettet

”Læsetrolden”.Mine linjefag er dansk, historie og specialpædagogik. Jeg er primært uddannet til at varetage undervisning i indskolingen og på mellemtrin.

Lærer: Jens Erik Skals

Jeg har timer i friskolens udskoling og underviser i fagene dansk, samfundsfag, historie og kristendom. Jeg er læreruddannet og har undervist i mange år på friskoler i det midt og vestjyske.

Heidi_Jørgensen.jpg

Lærer: Heidi Jørgensen

Jeg er uddannet med speciale indenfor naturfagene og underviser i natur/teknologi, biologi og geografi. Jeg vægter relationerne med børnene meget højt. Trivslen for det enkelte barn er for mig helt afgørende.

Lærer: Susanne Hasseriis

Jeg brænder for at styrke det enkelte barn selvtillid og selvværd, og at få dem til at stråle.  Jeg underviser i billedkunst, profilfag, og er støttelærer i 2/3 og kontaktlærer for 0/1 klasse.

Lærer: Marie Bach Knudsen

Jeg har en bachelor i idræt fra Aalborg Universitet  På Bakkelandet underviser jeg i idræt og er i SFO om eftermiddagen. Jeg tror på, at relationen er et afgørende redskab i arbejdet med børn og deres udvikling.

Personale i skolen

Administration

Profil-billede-på-vej.png

Eva Lindhardt Gaarsdahl

Bogholder/sekretær 

Email: HN@Bakkelandets-friskole.dk

Tekst kommer....

19702010_10213082542124009_9020158449292

Kristina Iversen

Jeg er ansat i administration, hvor mit hovedområde primært er digitalisering af Bakkelandets systemer. Så har du spørgsmål til Bakkelandets hjemmeside, facebook, Viggo eller anden kommunikation, ja så er det mig du skriver til.

Service

Ulla Jacobsen.jpg

Ulla Jacobsen

Rengøring

Jeg har siden 2014 været ansat som ansvarlig for rengøringen, alle steder på Bakkelandet. Dette i et meget fint samarbejde med rengøringsudvalget samt forældre og andre ansatte. 

Jan Bergstrøm.jpg

Jan Bergstrøm

Servicemedarbejder

Jan er vores servicemedarbejder, Jan går til hånde lidt over det hele på Bakkelandet. Jan sørger for at vi alle for kaffe og Bakkelandets fisk bliver fodret.

Uwe Burgwald.jpg

Uwe Burgwald

Pedel

Uwe er vores gør det selv mand. Han bygger, reparer og fikser.

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 8740

 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle