Personale i skolen

Lærer: Katrine Dahl Pedersen

Email:

Jeg hedder Katrine Dahl Pedersen. Jeg er læreruddannet fra Læreruddannelse i Silkeborg, hvor jeg blev færdig i 2018. Jeg har linjefag i matematik, musik og fysik/kemi. Jeg underviser i matematik på mellemtrinnet og i udskolingen, derudover underviser jeg udskolingen i fysik/kemi. Jeg går meget op i at lave en undervisning, hvor elevernes kreativt også skal bringes i spil. Jeg er også skolens matematikvejleder, så jeg forsøger hele tiden at holde mig opdateret på ny viden.

Kirsten Viftrup_Søndergaard.jpg

Lærer

Email:

Jeg hedder Kirsten og er i skrivende stund næsten 54 år. Jeg har arbejdet som lærer i godt 20 år … med musik og engelsk som linjefag. På Bakkelandet har jeg været omkring de fleste årgange i den ene eller den anden sammenhæng.

Det er min opgave at sætte rammerne i en klasse – og i den ramme kan vi ”skabe os” sammen. Jeg er pt klasselærer i de små klasser og faglærer i udskolingen.

Jeg bor sammen med min mand Ejlif. Vi går og møjer med gør-det-selv-projekter ude og inde … ting tager tid! Derudover nyder jeg at komme ud til gode koncerter, høre foredrag, læse, drikke rødvin og lade håret ugle i weekenderne.

Lærer

Email:

Jeg hedder Ester og er klasselærer i 0. klasse. Herudover har jeg indskolingen og mellemtrinnet til musik. Jeg er uddannet fra Aarhus Læreruddannelse med fagene dansk, musik og billedkunst. Jeg har stor glæde og begejstring for kreative projekter, hvilket også kommer til udtryk i min undervisning og i skolens emneuger. Jeg holder meget af den grundtvig-koldske friskoletradition med sang, fortælling og det hele menneske i fokus. For mig er fællesskab et meget vigtigt ord, når jeg tænker skole og børns udvikling. Min fritid bruger jeg bl.a. på af swinge skørterne i swingdans og folkedans, ligesom jeg nyder samværet med venner og familie.

Lærer: Susanne Gade Clausen

Email:

Oprindelig er jeg skawbo, men har siden 2006 boet i Silkeborg, sammen med min Morten, som er uddannelsesleder på Herningsholm Erhvervsgymnasium. Vi er forældre til 4 børn i alderen 9-19 år, der alle bor hjemme og er forskellige steder i uddannelsessystemet.

Selv er jeg uddannet jurist og har arbejdet 18 år i hovedsagelig den offentlige sektor. Her har jeg bl.a. truffet afgørelser om erstatning, når folk i Danmark pådrog sig en arbejdsskade. Jeg har også afgjort erstatningssager vedrørende de komplikationer og fejl, der indimellem finder sted i sundhedsvæsnet, og senere har jeg rådgivet læger, sygeplejersker og patienter om patienters rettigheder i sundhed og behandling. Senest var jeg tovholder for Region Midtjylland på det tværkommunale byggeri af Center for Sundhed i Holstebro.

I min fritid har jeg i snart 10 år været meget engageret i skolepolitik. Jeg vil gerne bidrage til, at alle børn får et godt skoleliv. Den ambition gjorde, at jeg i 2019 valgte at skifte spor og nu er i færd med at supplere med en uddannelse til lærer. Tysk er mit ene linjefag, for det har jeg altid været begejstret for.
Mine forældre og bedsteforældre brød sig ellers ikke om tysk - hverken sproget eller kulturen. Men jeg var selv heldig at have nogle meget inspirerende tysklærere i min skoletid og ser f.eks., hvor vigtig en samhandelspartner Tyskland er, og hvor mange ligheder, der er med vores sprog og kultur. Jeg har lært, at blot et lille kendskab til tysk, det tyske samfund og det, at turde kaste sig ud i at tale sproget, gør en forskel. Den glæde og mulighed vil jeg gerne give også børnene på Bakkelandet."

Lærer 

Email:

Mit navn er Jens Erik Skals, og jeg er lærer på Bakkelandets Friskole. Jeg bor ved Ejstrupholm og nyder at køre vejen til Bakkelandet for at undervise. Jeg har timer i friskolens udskoling og underviser i fagene dansk, samfundsfag, historie og kristendom.

Jeg er læreruddannet og har undervist i mange år på friskoler i det midt og vestjyske. Jeg har i en periode også undervist på en folkeskole. Tidligere har jeg været leder, men har valgt at vende tilbage til den tætte kontakt med unge gennem undervisningen.

I mit forhold til skolens unge er det vigtigt at jeg oplever engagement og respekt for og omkring det vi fortager os, og at det krydres med livsglæde og lyst til et liv i fællesskab.

Heidi Jørgensen.jpg

Lærer: Heidi Jørgensen

Email:

Jeg hedder Heidi Jørgensen og er født i 1971. Jeg bor tæt ved Skanderborg uden for en lille landsby, der hedder Hylke. Her bor jeg i et hus midt i skoven med mine 2 børn. Silas, som er fra 2008 og Alma, som blev født i 2013. Vi bor naturskønt og har islandske heste, katte og masser af høns på matriklen. Her nyder vi udelivet.
Jeg har ikke været lærer hele mit voksenliv, men har haft en frokostcafé i hjertet af Århus i mange år, hvor jeg i 2010 valgte at sadle helt om og uddanne mig til lærer. Jeg er på den helt rette hylde nu og elsker mit arbejde med alle børnene.
Jeg er uddannet med speciale indenfor naturfagene og underviser i natur/teknologi, biologi og geografi. Jeg brænder dog for danskfaget og videreuddanner mig, med start fra efteråret 2020, til læsevejleder. På Bakkelandet har jeg min daglige gang, hvor jeg vægter relationerne med børnene meget højt. Trivslen for det enkelte barn er for mig helt afgørende, og har en væsentligt betydning i forhold til barnets faglige læring. Dette skal hænge sammen og jeg vil til hver en tid gøre mit ypperste til at komme i mål med begge.

Hans Otto.png

Pædagog: Hans Otto Hansen

Email:

Jeg hedder hans Otto Hansen, og arbejder med elevernes adfærd og trivsel på Bakkelandet Friskole. Desuden har jeg timer i daginstitutionen.
Jeg er uddannet som socialpædagog, og har i en årrække arbejdet på special skole og daginstitutioner. I det pædagogiske arbejde benytter jeg gerne mine dyr, hvor bl.a min hund Nellie er meget populær.
Jeg bor på en ejendom i Ring, med min familie.

Profil-billede-på-vej.png

Lærer: Susanne Kristensen

Email:

Jeg hedder Susanne Kristensen og er 46 år. Jeg bor i udkanten af Gl. Rye sammen med min mand, 4 børn, 3 hunde, 3 katte og 2 mini-heste. Jeg er uddannet lærer i 2017. Før læreruddannelsen har jeg arbejdet i merkantile fag såsom ejendomsmægler- og rejsebranchen. Med min nye uddannelse har jeg været ansat på Buskelundskolen i Silkeborg som lærer i primært dansk og historie i udskolingen. Det er en skole, hvor man arbejder meget projektorienteret, og det har jeg taget med mig i min faglige ballast. På Bakkelandets Friskole er jeg ansat som tysklærer

Marie Bach.jpg

Lærer: Marie Bach

Email:

Jeg har en bachelor i idræt fra Aalborg Universitet og har siden da udviklet mine kompetencer i en specialbørnehave, hvor jeg for alvor blev optaget af pædagogikken. Desuden har jeg været i en idrætsinstitution i Aarhus, hvor jeg var med til at implementere elementer af idræt i børnenes hverdag. Børn er fantastiske og giver så meget igen. Jeg er selv et legebarn, der nyder at være en deltagende brik i leg.
Idræt har dannet en rød tråd i mit liv. Helt fra mine tidlige år i foreningslivet blev frøene sået til de værdier, jeg står for i dag. Jeg tror på, at vi hver især bidrager med forskellige kompetencer til fællesskabet. Jeg tror på åben- og nysgerrighed, og at vi ser verden ud fra den forforståelse og de erfaringer, vi har med os. Jeg forsøger på den måde konstant at være i udvikling personligt og fagligt.
På Bakkelandet underviser jeg i idræt og er i SFOen om eftermiddagen.
Jeg brænder for børnenes trivsel. Jeg er nysgerrig på alle de små personligheder, jeg møder i min dagligdag. Jeg tror på, at relationen er et afgørende redskab i arbejdet med børn og deres udvikling.
Jeg håber, at jeg kan være med til at give børnene på Bakkelandet en sjov og legende tilgang til idræt og være med til at skabe et frirum i SFOen, hvor de føler sig trygge og trives.
Jeg bor i Brædstrup sammen med Thomas og hans to drenge, som vi har hver anden uge.

Kontor

helle n.png

Helle Nørremark

Souschef / Sekretær

Mit navn er Helle Nørremark og jeg er ansat i administrationen på Bakkelandets Friskole, børnehave og vuggestue.

Jeg har beskæftiget mig med økonomi og drift omkring de frie skoler igennem en lang årrække. Jeg har været ansat på Bakkelandet siden 2012.
Jeg bor omkring Ejstrupholm i et hus på landet, med skov og marker omkring mig, som jeg nyder at gøre meget brug af når jeg har fri.

19702010_10213082542124009_9020158449292

Kristina Iversen

Webmaster

Tekst kommer....

Service

Ulla Jacobsen.jpg

Ulla Jacobsen

Rengøring

Jeg har siden 2014 været ansat som ansvarlig for rengøringen, alle steder på Bakkelandet. Dette i et meget fint samarbejde med rengøringsudvalget samt forældre og andre ansatte. Mine opgaver er vokset med tiden, så jeg også står for at tilpasse og bestille de remedier der må til at løse opgaven bedst. Det er her et plus at jeg i kraft af min oprindelige lange sundhedsfaglige uddannelse har kunnet tilbyde mere til Bakkelandet. At jeg også i virus tider kan sørge for at rengøringen er optimal. Det er dejligt at være en del af Bakkelandet, som er stedet hvor alle er kendte med hinanden og værner om tingene i fællesskab.

Jan Bergstrøm.jpg

Jan Bergstrøm

Servicemedarbejder

Tekst kommer.....

Profil-billede-på-vej.png

Uwe Burgwald

Pedel

Tekst kommer....

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 

8740 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle