Personale i skolen

Lærer: Søren Eggert Hansen

Email: SEH@Bakkelandets-friskole.dk

Jeg hedder Søren Eggert Hansen og er lærer på Bakkelandets-Friskole. Jeg elsker at formidle viden og se hvordan elever trives og vokser med opgaven. Jeg uddannet fra Silkeborg Seminarium i 2003 med 4 linjefag - matematik, tysk, idræt og samfundsfag. Bor i Ry med min hustru Tina og vores 4 børn. Jeg kan godt lide at løbe og cykle, spille bordtennis og skak. Når jeg holder fri hører jeg gerne en lp eller to på min gamle grammofon eller går en lang tur i naturen omkring Ry.

Kirsten Viftrup_Søndergaard.jpg

Lærer Kirsten Viftrup Søndergaard

Email: KirstenS@Bakkelandets-friskole.dk

Jeg hedder Kirsten og er i skrivende stund næsten 54 år. Jeg har arbejdet som lærer i godt 20 år … med musik og engelsk som linjefag. På Bakkelandet har jeg været omkring de fleste årgange i den ene eller den anden sammenhæng.

Det er min opgave at sætte rammerne i en klasse – og i den ramme kan vi ”skabe os” sammen. Jeg er pt klasselærer i de små klasser og faglærer i udskolingen.

Jeg bor sammen med min mand Ejlif. Vi går og pøjer med gør-det-selv-projekter ude og inde … ting tager tid! Derudover nyder jeg at komme ud til gode koncerter, høre foredrag, læse, drikke rødvin og lade håret ugle i weekenderne.

Lærer Astrid Møler Nielsen

Email: amn@Bakkelandets-friskole.dk

Jeg afslutter læreruddannelsen Juni 2020, og er tilknyttet Bakkelandet som fast vikar. For mig er fællesskab, tillid, tydelighed og leg nøgleord. Jeg holder af en procesorienteret undervisningsform, som også lægger sig opad den Grundvig-Koldske skoletradition omkring oplysning, åndsfrihed og ligeværd. Mine linjefag er dansk, musik og historie.

Jeg er en sprællebasse, der elsker fællessang, danse-og remselege og fortælling. Derudover er jeg aktiv i forskellige musikalske sammenhænge. Privat bor jeg i Silkeborg med mine to børn, og når jeg holder fri, nyder jeg at læse bøger og spise kage.      

Lærer: Vivi Kirkegaard

Email:

Jeg kom susende i ”Gunnar” (læs:bilen) - ind fra højre og i 11. time - for at dække skemaets matematiske huller i indskolingen. Nu er jeg blevet en del af inventaret i indskolingen med fagene dansk og matematik, og jeg er vild med det!
Færdiguddannet som lærer fra Haderslev Seminarium i 2017 med linjefagene dansk, matematik og kristendom. Sideløbende med min uddannelse har jeg undervist i den almindelige folkeskole.
Jeg brænder for begynderundervisningen og er certificeret Alkalærunderviser med en privatpraksis, som jeg pusler med i fritiden. ”Jeg tror på, at du kan!” er min filosofi, heri ligger anerkendelse og tillid, krydret med det fællesskab vi har og lærer igennem.

Oprindelig er jeg en Herning-pige, men har valgt at slå mig ned i Låsby sammen med Flemming og børnene, hvor vi sysler med et gør-det-selv-husprojekt, nu på 5. år. Jeg laver ikke mad, men elsker til gengæld værktøj, Ikea og Sherlock Holmes.

Lærer Jens Erik Skals

Email: JES@Bakkelandets-friskole.dk

Mit navn er Jens Erik Skals, og jeg er lærer på Bakkelandets Friskole. Jeg bor ved Ejstrupholm og nyder at køre vejen til Bakkelandet for at undervise. Jeg har timer i friskolens udskoling og underviser i fagene dansk, samfundsfag, historie og kristendom. Jeg er læreruddannet og har undervist i mange år på friskoler i det midt og vestjyske. Jeg har i en periode også undervist på en folkeskole. Tidligere har jeg været leder, men har valgt at vende tilbage til den tætte kontakt med unge gennem undervisningen.
I mit forhold til skolens unge er det vigtigt at jeg oplever engagement og respekt for og omkring det vi fortager os, og at det krydres med livsglæde og lyst til et liv fællesskab.

Heidi_Jørgensen.jpg

Lærer: Heidi Jørgensen

Email: HeidiJ@Bakkelandets-friskole.dk

Jeg hedder Heidi Jørgensen og er født i 1971. Jeg bor tæt ved Skanderborg uden for en lille landsby, der hedder Hylke. Her bor jeg i et hus midt i skoven med mine 2 børn. Silas, som er fra 2008 og Alma, som blev født i 2013. Vi bor naturskønt og har islandske heste, katte og masser af høns på matriklen.
Jeg er uddannet med speciale indenfor naturfagene og underviser i natur/teknologi, biologi og geografi. Jeg brænder dog for danskfaget og videreuddanner mig, med start fra efteråret 2020, til læsevejleder. På Bakkelandet har jeg min daglige gang, hvor jeg vægter relationerne med børnene meget højt. Trivslen for det enkelte barn er for mig helt afgørende, og har en væsentligt betydning i forhold til barnets faglige læring. Dette skal hænge sammen og jeg vil til hver en tid gøre mit ypperste til at komme i mål med begge.

Hans Otto.png

Pædagog: Hans Otto Hansen

Email: HansOttoH@Bakkelandets-friskole.dk

Jeg hedder hans Otto Hansen, og arbejder med elevernes adfærd og trivsel på Bakkelandet Friskole. Desuden har jeg timer i daginstitutionen.
Jeg er uddannet som socialpædagog, og har i en årrække arbejdet på special skole og daginstitutioner. I det pædagogiske arbejde benytter jeg gerne mine dyr, hvor bl.a min hund Nellie er meget populær.
Jeg bor på en ejendom i Ring, med min familie.

Lærer Karina Hansen

Email: kh@Bakkelandets-friskole.dk

Tekst kommer....

Lærer

Email:

Tekst kommer....

Lærer Marie Bach Knudsen

Email: mbk@Bakkelandets-friskole.dk

Jeg har en bachelor i idræt fra Aalborg Universitet og har siden da udviklet mine kompetencer i en specialbørnehave, hvor jeg for alvor blev optaget af pædagogikken. Desuden har jeg været i en idrætsinstitution i Aarhus, hvor jeg var med til at implementere elementer af idræt i børnenes hverdag. Børn er fantastiske og giver så meget igen. Jeg er selv et legebarn, der nyder at være en deltagende brik i leg.Idræt har dannet en rød tråd i mit liv. Helt fra mine tidlige år i foreningslivet blev frøene sået til de værdier, jeg står for i dag. Jeg tror på, at vi hver især bidrager med forskellige kompetencer til fællesskabet. Jeg tror på åben- og nysgerrighed, og at vi ser verden ud fra den forforståelse og de erfaringer, vi har med os. Jeg forsøger på den måde konstant at være i udvikling personligt og fagligt.På Bakkelandet underviser jeg i idræt og er i SFOen om eftermiddagen.Jeg brænder for børnenes trivsel. Jeg er nysgerrig på alle de små personligheder, jeg møder i min dagligdag. Jeg tror på, at relationen er et afgørende redskab i arbejdet med børn og deres udvikling.

Personale i skolen

Administration

helle n.png

Helle Nørremark

Souschef / Sekretær

Email: HN@Bakkelandets-friskole.dk

Mit navn er Helle Nørremark og jeg er ansat i administrationen på Bakkelandets Friskole, børnehave og vuggestue.

Jeg har beskæftiget mig med økonomi og drift omkring de frie skoler igennem en lang årrække. Jeg har været ansat på Bakkelandet siden 2012.
Jeg bor omkring Ejstrupholm i et hus på landet, med skov og marker omkring mig, som jeg nyder at gøre meget brug af når jeg har fri.

19702010_10213082542124009_9020158449292

Kristina Iversen

Mit navn er Kristina og jeg er ansat i administration, hvor mit hovedområde primært er digitalisering af Bakkelandets systemer. Så har du spørgsmål til Bakkelandets hjemmeside, facebook, Viggo eller anden kommunikation, ja så er det mig du skriver til.

 

Jeg er uddannet og har arbejdet med digitalisering og grafiske design de sidste 15 år. 

Kort om mig selv, kvinde i 40' erne, gift og har tre børn på 23 - 20 og 12 år. Bosat i Vestbirk. Min fritid bruger jeg sammen med familien vores dyr bestående af hund, kat og hest, samt vores sommerhus. Er der tid til mere ja så er jeg iværksætter typen og kan lide at arbejde med frivillige events.

Service

Ulla Jacobsen.jpg

Ulla Jacobsen

Rengøring

Jeg har siden 2014 været ansat som ansvarlig for rengøringen, alle steder på Bakkelandet. Dette i et meget fint samarbejde med rengøringsudvalget samt forældre og andre ansatte. Mine opgaver er vokset med tiden, så jeg også står for at tilpasse og bestille de remedier der må til at løse opgaven bedst. Det er her et plus at jeg i kraft af min oprindelige lange sundhedsfaglige uddannelse har kunnet tilbyde mere til Bakkelandet. At jeg også i virus tider kan sørge for at rengøringen er optimal. Det er dejligt at være en del af Bakkelandet, som er stedet hvor alle er kendte med hinanden og værner om tingene i fællesskab.

Jan Bergstrøm.jpg

Jan Bergstrøm

Servicemedarbejder

Jan er vores servicemedarbejder, Jan går til hånde lidt over det hele på Bakkelandet. Jan sørger for at vi alle for kaffe og Bakkelandets fisk bliver fodret.

Uwe Burgwald.jpg

Uwe Burgwald

Pedel

Uwe er vores gør det selv mand. Han bygger, reparer og fikser.

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 8740

 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle