Personale i børnehaven

Camilla_Nørgaard.png

Camilla Nørgård Mortensen

Afdelingsleder

Jeg hedder Camilla og er 28 år. Jeg bor i Bryrup med min mand og to børn på 2 og 6 år. Jeg blev uddannet pædagog i 2016 på VIA University College i Horsens. Har arbejdet som pædagog på Bakkelandets siden april 2017. Men startede dog som medhjælper på Bakkelandets allerede tilbage i 2010. Det var bl.a. her jeg fandt stor glæde i at arbejde med børn og besluttede mig for at tage uddannelsen som pædagog. Det er utrolig livsbekræftende at hjælpe og støtte børnene i deres tidlige udvikling. Det at kunne skabe en tryg og lærerig hverdag, med masser af nærvær og omsorg for hvert enkelt barn, samt styrke deres lyst til læring og udfoldelse, igennem en anerkendende tilgang, er nogle af de ting jeg vægter højt i mit pædagogiske arbejde.

Tove Sørensen.png

Tove Sørensen

Madmor

Jeg elsker at lave mad og er derfor super glad for min hverdag på Bakkelandet, hvor jeg laver mad til vuggestuebørnene, børnenebørnene og de børn som går i SFO-en.
Jeg laver mad fra bunden og langt det meste er hjemmelavet, jeg bruger helst råvarer der hører til den sæson vi nu er i, det giver en naturlig afveksling i menuen.
Så har vi jo også sølv-mærket i økologi og derfor "brander" jeg selvfølgelig også for det økologiske køkken og forsøger at mindske madspild så meget som muligt.
Det er jo også en "gevinst" at køkkenet er lige mellem vuggestuen og børnehaven, jeg har mange børn der gerne vil hjælpe, det er så godt og give

Asta Marie Villaume Jørgensen

Pædagogmedhjælper

Tekst kommer....

Hans Otto.png

Hans Otto Bonde Friis

Pædagogisk Teamleder

Tekst kommer.....

Karin Irene Christiansen.png

Karin Irene Christiansen

Pædagog medhjælper

Jeg er en frisk pige på 46 år, som har to børn på henholdsvis 22 og 26 år. Jeg har været inden for den pædagogiske område siden 1997, hvor jeg også har erfaring inden for plejeområdet, da jeg har haft tre børn i døgnpleje igennem tiden.
Jeg har taget pædagogmedhjælper uddannelsen ( pgu'er) og blev færdig uddannet i 2005.
Jeg arbejder ud fra, at børnene skal føles sig set, hørt og forstået.
Jeg er bosat i Bryrup, hvor jeg lever sammen med, mine to små hundene. Min fritid bruger jeg på, at køre MC, familien og venner.

Maria Bissenbakker.png

Maria Bissenbakker Hansson

Pædagog

Jeg er uddannet pædagog fra Gedved seminarium i 2007. Arbejdet med de helt små børn har altid haft min interesse helt fra mine dage som pædagogmedhjælper. Det var derfor med glæde, at jeg blev ansat i Bakkelandets vuggestue i august 2008. Jeg finder arbejdet med netop denne målgruppe spændende, da jeg oplever at der i denne periode, sker en kæmpe udvikling både motorisk, sprogligt og med børnenes bevidsthed om dem selv og deres omverden. I mit arbejde brænder jeg især for at skabe en anerkendende kommunikation og relation til børnene med udgangspunkt i det enkeltes barns behov. Det gør jeg, da jeg mener, at det er gennem dette, at vi som voksne kan hjælpe børnene til at blive bevidste om deres eget værd, ved at de bliver set og accepteret, som dem de er. Derudover finder jeg det vigtigt at udvise omsorg samt skabe struktur og genkendelighed i hverdagen, så børnene derigennem kan finde ro og tryghed til at udvikle sig.
Privat er jeg bosiddende i Brædstrup med min mand Martin og vores to børn Kine og Thor.

Frida.png

Frida Agerholm

Pædagogmedhjælper

Tekst kommer......

Profil-billede-på-vej.png

Mikkel Bonde

Pædagogmedhjælper

Tekst kommer......

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 

8740 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle