Personale i vuggestuen

Camilla_Nørgaard.png

Camilla Nørgård Mortensen

Afdelingsleder

Pædagog

Jeg hedder Camilla og er 28 år. Jeg bor i Bryrup med min mand og to børn på 2 og 6 år. Jeg blev uddannet pædagog i 2016 på VIA University College i Horsens. Har arbejdet som pædagog på Bakkelandets siden april 2017. Men startede dog som medhjælper på Bakkelandets allerede tilbage i 2010. Det var bl.a. her jeg fandt stor glæde i at arbejde med børn og besluttede mig for at tage uddannelsen som pædagog. Det er utrolig livsbekræftende at hjælpe og støtte børnene i deres tidlige udvikling. Det at kunne skabe en tryg og lærerig hverdag, med masser af nærvær og omsorg for hvert enkelt barn, samt styrke deres lyst til læring og udfoldelse, igennem en anerkendende tilgang, er nogle af de ting jeg vægter højt i mit pædagogiske arbejde.

Profil-billede-på-vej.png

Freja Veis Rasmussen

Pædagogmedhjælper

Tekst kommer.......

Tina Guldmann.png

Tina Guldmann Petersen

Pædagogmedhjælper

Jeg hedder Tina og er 33 år.
Jeg bor sammen med min kæreste og vores 3 børn på 2,8 og 10 år, på et lille landsted lidt udenfor Brædstrup.
Jeg startede på Bakkelandet i praktik i slutningen af 2017, hvorefter jeg blev fast vikar i marts 2018, og fik en fast stilling i august 2018 som pædagogmedhjælper.
Jeg begyndte at få interesse for at arbejde med børn da min søn startede i vuggestue i Brædstrup, og jeg i den forbindelse fik lyst til at beskæftige mig med små børn, og gøre en forskel i deres hverdag og opvækst.
At sikre at børnene, har nogle faste rammer, tryghed og sikkerhed i deres hverdag, er noget jeg vægter højt i mit arbejde.

Helle Kristensen.png

Helle Kristensen

Pædagogmedhjælper

Jeg arbejder i vuggestuen som pædagogmedhjælper i flex-job. Jeg er utrolig glad for det, og elsker at være sammen med de små banditter. Vuggestuen er et dejligt sted at arbejde, der er varme og hygge og et fantastisk godt sammenhold. Jeg er uddannet køkkenassistent og har mand og 2 børn.  

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 

8740 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle