Ledige stillinger

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT SENDE EN UOPFORDRET ANSØGNING.

SEND DEN TIL KONTOR@BAKKELANDETS-FRISKOLE.DK

Pædagog/afdelingsleder til Bakkelandets Vuggestue og Børnehave


Er du pædagog med en forkærlighed for natur/udeliv, elsker du at være blandt børn og kollegaer i et samarbejdsmiljø og har du lysten til at virke som afdelingsleder i en fri vuggestue og børnehave – så har vi måske lige jobbet til dig!

Om stedet

Bakkelandets Vuggestue og Børnehave ligger på Søhøjlandets højderyg mellem skov og mark, 3 kilometer fra Brædstrup. Vuggestue og Børnehave er en integreret del af Bakkelandets friskole og SFO.

Vuggestuen og børnehaven har hjem i et dejligt stort træhus med plads, luft og gode fornemmelser – ude som inde. Desuden har Bakkelandets Børnehave en naturafdeling, hvor basen ligger tæt på de øvrige afdelinger.
Bakkelandet har stærke værdier. Vi lægger vægt på tryghed, nærhed, sundhed og glæde i en atmosfære af leg, læring og udviklingsmuligheder. Vi tror på økologi, sund kost, Jord-til-bord og har en stærk måltidskultur. Vi tror også på, at Bakkelandets” røde tråd” er vores styrke og særkende, dvs. at der er et stærkt samarbejde på tværs af afdelingerne, og børnene møder genkendelighed fra de starter i vuggestuen til de forlader 9. klasse.

Bakkelandets Vuggestue har på nuværende tidspunkt 13 børn og Bakkelandets Børnehave 30 børn. Bakkelandets Vuggestue og Børnehave har et tæt samarbejde med såvel Friskole som SFO. Alle afdelinger på Bakkelandet lægger sig op ad den Grundtvig/Koldske begrebsverden. Her er fortællingen og temaet værdier, som omslutter barnet i en verden, hvor de kan udvikle deres faglige og kropslige kunnen, åndelige bevidsthed og følelsesmæssige udvikling.

Om jobbet
Du skal primært fungere som natur –og udepædagog for vores dejlige børn i Bakkelandets Børnehave. Derudover vil du som afdelingsleder i Bakkelandets Vuggestue og Børnehave have ca. 10 timer af stillingens 37 timer pr. uge til afdelingslederopgaver.
Afdelingslederen indgår i et ledelsesteam med Bakkelandets leder og friskolens souschef. Afdelingslederen skal i et tæt samarbejde med Bakkelandets leder sikre en positiv udvikling for vuggestue og børnehave og deltage aktivt i at oplyse om stedets tilbud, værdier og særkende.
Afdelingslederen har ansvaret for Bakkelandets Vuggestue og Børnehaves opgaver løses ud fra Bakkelandets værdigrundlag, men også i forhold til økonomi og bestemmelser – herunder lærerplaner, børnemiljøvurderinger og sprogvurderinger.
Afdelingslederens primære opgave er den daglige drift, herunder lave vagtskemaer, sikre vikardækning, vejlede og træffe afgørelser om praktiske forhold i vuggestuen og børnehaven.

Om kandidaten

Vi har et ønske om, at du

 • har en pædagogfaglig grunduddannelse, flere års erfaring som pædagog og et solidt   pædagogisk overblik

 • har ledelseserfaring fra vuggestue og/eller børnehave gerne suppleret med en lederuddannelse, eller er indstillet på efter/videreuddannelse f.eks. diplom i ledelse

 • kan sætte mål, prioritere, organisere og følge op på initiativer

 • er dygtig til at kommunikere – skriftligt som mundtligt

 • er synlig pædagogisk og administrativt, samt at du vil være rollemodel, kan inspirere, motivere og indbyde til samarbejde på flere niveauer

 • tager ansvaret i et godt og tæt samarbejde med forældrene, og er professionel i din tilgang til arbejdet med ledelse og forældreråd

 • går naturligt ind i alle opgaver omkring dagligdagen i børnehaven, herunder også arbejdet med børnene som pædagog

 • kan give sparring og respons til kollegaer i afdelingerne og samtidig formår at fastholde kursen - ”Bakkelandets røde tråd”​

 

Om dig
Vi lægger vægt på, at du

 • har et godt humør

 • er en stærk teamplayer

 • har en åben og anerkendende tilgang til børn og voksne

 • brænder for kerneopgaven

 • kan og tør arbejde med pædagogisk ledelse tæt på

 • har stærke relationelle kompetencer og vægter et tillidsfuldt samarbejde

 • evner at lede med naturlig autoritet og troværdighed

 • udstråler ro, nærvær og evner at bevare overblikket, selv med mange bolde i luften

 

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomster.
Du kan kontakte leder af Bakkelandet Johnny Beier Hessellund på 7575 3888 og høre nærmere om stillingen.


Din ansøgning skal være os i hænde senest søndag d. 22. marts 2020
1. samtalerunde forventes afholdt d. 25. marts. Evt. 2. samtale aftales nærmere. Hvis ansøgere ikke bliver kaldt til samtale, skal disse antage,

at stillingen er besat til anden side.

Ansøgningen sendes til: kontor@bakkelandets-friskole.dk

Bakkelandets Friskole søger lærer til Fysik/kemi og matematik

Bakkelandets Friskole er en skole med ca. 110 børn fra 0. – 9. klasse.

Friskolen har et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger på Bakkelandet – børnehave og vuggestue. Alle afdelinger læner sig op ad den Grundtvig/Koldske begrebsverden. Her er fortællingen og temaet værdier, som omslutter barnet i en verden, hvor de kan udvikle deres faglige og kropslige kunnen, åndelige bevidsthed og følelsesmæssige udvikling.

Bakkelandets Friskole og Børnehave ligger på Søhøjlandets højderyg mellem skov og mark, 3 kilometer fra Brædstrup.

Vi søger ildsjæle, der brænder for at undervise i de naturvidenskabelige fag matematik og fysik/kemi. Vi er også åbne over for andre fagkombinationer, men vil vægte ansøgere med ovennævnte fag.

Det er afgørende for os

 • at du prioriterer en tillidsbaseret samarbejdskultur, hvor vi både kan trække samme vej og give plads til hinanden – med mangfoldighed, tillid, åbenhed og anerkendelse som de bærende værdier i samvær og samarbejde mellem alle Bakkelandets parter.

 • at du er ambitiøs på alle elevers vegne og arbejder ud fra tanken om, at alle børn skal blive så dygtige, som de kan.

 • at du har et undersøgende og anerkendende udgangspunkt, hvor tydelig klasseledelse og gode relationer skaber et trivsels- og læringsorienteret klassemiljø

 • at nærvær, engagement, kreativitet, refleksion og humor også kan forbindes med din person.

 • at du på netop vores skole kan se udviklingsmuligheder for både dig og fællesskabet, og at du har lyst til at blive medskaber af læringsmiljøets videreudvikling hos os.

Læs mere om os på www.bakkelandet.dk

Du kan kontakte Souschef Helle Nørremark eller Fællesleder Johnny Beier Hessellund på tlf. 7575 3888 og høre nærmere om stillingen.

Ansøgning med relevante bilag fremsendes elektronisk til jbh@bakkelandets-friskole.dk – mærket ”Lærerjob”. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 14. juni 2020.

 

Samtaler med udvalgte ansøgere vil løbende finde sted.

Hvis ansøgere ikke bliver kaldt til samtale, skal disse antage, at stillingen er besat til anden side.

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 

8740 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

 • Facebook - Hvid Circle
 • Instagram - Hvid Circle
 • YouTube - Hvid Circle