Ofte stillede spørgsmål

Mit barn går ikke i SFO må det vente på skolen


Ja dit barn må gerne vente til næste bus kommer. Orangeriet står til rådighed, hvor elevrne kan spille, lave lektier m.m.
Er der busforbindelser til bakkelandets


Ja der går bus nr. 622 og bus nr. 624 Der er også mulighed for at benytte flexbus ordning se mere under dette link FLEXBUS
Hvad er fælles fødselsdag


Den sidste fredag i hver måned er det fælles fødselsdag. Det betyder, at fødselarerne fra denne måned alle medbringer kage til et stort fælles kagebord for hele skolen. Det gør vi i stedet for, at der drypvist kommer kage og slik gennem hverdagene.
Har vi en kostpolitik på Bakkelandets


Bakkelandet har økologisk spisemærke i sølv. Det betyder, at mellem 60-90% af vores indkøb består af økologiske produkter. Når vi ikke er økologiske, er det ofte i perioder med danske sæsonvarer og hvor vi vælger bæredygtigheden i de danske og helst lokale varer, frem for import. Vi undgår så vidt mulig konserves for at minimere at metaller fra konserves optræder i maden. Madpakkens indhold er vigtigt for barnets trivsel og energi til dagens udfordringer; om det er i undervisningen i klasselokalet eller på legepladsen i frikvarteret.
Søde yoghurter, saftevand, muslibarer og mælkesnitter hører ikke til i madpakken, men til fredagsslikken derhjemme.
For det første giver ovenstående et ustabilt energiniveau og for det andet kan det være med til at skabe uro i fællesskabet.
Så kør på rugbrødsmadderne, grønt og brug frugt som madpakkedessert. Find inspiration til den sunde madpakke på Fødevarestyrelsens hjemmeside.
Hvad med idræt


De yngre elever klæder som regel om i klasserne. De større børn klæder om på toiletterne. Der er desvære ikke mulighed for at børnene kan tage bad efter idræt. Men der er selvfølgelig noget der arbejdes på at få etableret i fremtiden.

Mød en fra Bakkelandet

Mød en elev

Vil du høre om hvordan det er at være elev på Bakkelandets friskole?

Mød en forældre

Stil spørgsmål til en af Bakkelandets forældre

Mød en lærer

Du er velkommen til at skrive til en lærer på Bakkelandets friskole & Børnehus

BAKKELANDETS 

PÅ DE SOCIALE MEDIER

Vi er vilde med at vise jer, hvad vi laver. Facebook er vores officielle kanal, som ansatte opdaterer. Er der noget, du gerne vil se mere til?

Giv os gerne et hint så sender vi nogen derhen...

FØLG OS:

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

GENVEJE

BAKKELANDETS FRISKOLE & BØRNEHUS - NIMDRUPVEJ 2 

8740 BRÆDSTRUP TLF: 75753888 MAIL: kontor@bakkelandets-friskole.dk

  • Facebook - Hvid Circle
  • Instagram - Hvid Circle
  • YouTube - Hvid Circle