Leder & Bestyrelsen

Heidi_Jørgensen.jpg

Heidi Jørgensen

Skoleleder

Tlf: 75753888 

mail: heidij@bakkelandets-friskole.dk

helle W.jpg

Helle Winterberg

Formand

Tlf. 28 92 86 32

Kort om mig... Jeg har uddannet pædagog og arbejder til daglig i en lille privat vuggestue i Voerladegård. Jeg bor i Brædstrup, og nyder livet sammen med mine 2 fantastiske børn.

Forældre til... Alberte og Tobias som går på skolen.

Jeg har valgt Bakkelandet for mine børn fordi... Jeg er selv friskolebarn, og har fra starten ikke været i tvivl om, også at tilbyde mine børn samme mulighed. Der opleves et stærkere fællesskab, og en anderledes kultur når man har et lille og intimt sted, hvor grundlæggende værdier vægtes højt i dagligdagen, og i mødet med hvert enkelt barn. Netop dette, tror jeg på, er med til at give mine børn nogen vigtige og elementære ting med i rygsækken – i livet fremover.

En ekstra gevinst for Bakkelandet er, at der desuden tilbydes både vuggestue og børnehave.  Det har fra starten givet mine børn de bedste muligheder for en genkendelig hverdag, i trygge og velkendte rammer.

Skiftet fra vuggestue og til børnehave og igen fra børnehave til skole – har fungeret utrolig nemt, og det har gjort overgangende nænsomme – i en tid hvor der jo ellers åbner sig en lidt større verden, end den man tidligere har været vant til.

Derfor betyder det utrolig meget for mig, at Bakkelandet er ét sted. Bl.a. forstået på den måde, at man som barn føler sig ”hjemme” i alle afdelinger, uanset hvor på Bakkelandet man tilbringer det meste af sin hverdag. At man er vant til at færdes på Bakkelandsområdet, hvad enten man som vuggestuebarn er i gymnastiksalen og lege, eller at man som børnehavebarn deltager i Morten Bisp traditionerne på skolen.

Derudover at der helt grundlæggende i alle Bakkelandets afdelinger, arbejdes ud fra samme værdier og grundtanker, både om at give børnene den grundlæggende ballast vedrørende eget værd og mulighederne i fællesskabet – og samtidig kontinuerlig heden og genkendeligheden i dagligdagens rutiner og kulturer etc.

Det er netop den ”røde tråd” jeg ser som værende et af de bærende elementer på Bakkelandet.

Fri... Jeg elsker grillaftner, sushi og ”madpakketure” - uanset hvornår og hvorhen. Rigtig gerne i selskab med familie og gode venner. Desuden tænker jeg tit på motion, men når det aldrig…

Lise møller Hauge.jpg

Lise Møller Hauge

Bestyrelsesmedlem

Mit navn er Lise Møller Hauge og sammen med min mand Andreas, bor jeg i udkanten af Brædstrup med vores to sønner, Peter fra 2016 og Jacob fra 2019, som går i henholdsvis børnehaven og vuggestuen på Bakkelandet. Til dagligt arbejder jeg som jobkonsulent i Vejen Kommune.

Vi har valgt Bakkelandet til vores børn, fordi stedet emmer af fællesskab, natur og nærhed. Personalet på Bakkelandet har hjertet med i deres arbejde og både børn, pædagoger, lærere, ledere og forældre kender hinanden. Vi valgte også stedet pga. den røde tråd der er fra vuggestue til børnehaven og videre op i skolen. Det giver familien en tryghed, at børnene kender stedet og personalet, og overgangene føles derfor ikke så voldsomme.

Jeg har valgt at være med i bestyrelsen fordi jeg brænder for en vuggestue, børnehave og en friskole en med en tydelig rød tråd – hvor natur, fællesskab, faglighed og social dannelse er gennemgående og solidt forankret i Bakkelandets DNA.
Jeg vil gerne være med til at holde liv i Bakkelandets værdier, de gode gamle traditioner, fællesskabet, trivsel og høj faglighed. Det skal være tydeligt og skåret i granit, hvorfor forældre i Bakkelandet omkring Brædstrup netop skal vælge Bakkelandets Vuggestue, Børnehave og Friskole, og hvert et barn på stedet skal føle at det er et godt sted at være – og et godt sted at lære.

Line Duelund Sørensen

Bestyrelsesmedlem

I kraft af, at jeg har været suppleant, har jeg fået lov at træde ind i bestyrelsen og være en del af den, indtil generalforsamlingen i Marts.
Jeg er mor til Marie i Vuggestuen, og Laura som går i 0. klasse.
Jeg arbejder til daglig som pædagog og bor i Davding sammen med Mads og vores piger.
Jeg ser frem til at blive en del af en aktiv bestyrelse, med fællesskabet, Bakkelandet og vores børn for øje.

Profil-billede-på-vej.png

Martin Refgaard Christensen

Næstformand

Kort om mig: Jeg hedder Martin Refsgaard Christensen og bor i Brædstrup, sammen med min kone Annette og vores tre børn William, Amalie og Mads. Jeg arbejder til daglig med design og konstruktion af el-tavler til køleanlæg.

Jeg har valgt Bakkelandet for mit barn fordi …Vi valgte at vores børn skulle gå på Bakkelandet da vi flyttede til Brædstrup for 9 år siden. William går nu i 6.klasse, Amalie i 4.klasse og Mads i 1. klasse.

Derfor er jeg aktiv i bestyrelsen …At der er en hverdag på Bakkelandet, hvor børn trives. At vide der også i fremtiden er fokus på at børnene udvikler sig både personligt og fagligt. At børnene er en del af en kultur hvor de udvikler sig til at blive dannede mennesker med støtte og hjælp fra en kompetent personalegruppe. At de fysiske rammer på Bakkelandet er i orden så det sikres at børn og personale har ordentlige arbejdsforhold. 

Det er jeg ansvarlig for og arbejder med i bestyrelsen…Jeg i alle årene været aktiv i de udvalg hvor jeg har været tilknyttet. Primært med vedligehold og el installationer samt belægning i skolegården. Jeg har derudover løst mindre opgaver efter behov. Jeg har også de sidste par år været frivillig i sommerskolen.

Jeg er uddannet elektriker og er autoriseret elinstallatør. Jeg har mange års erfaring i renovering af ældre bygninger og indblik i andre håndværksmæssige faggrupper, hvilket jeg ville kunne drage nytte af når der arbejdes med de fysiske rammer på Bakkelandet

Peter damsted.jpg

Peter Damsted

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Peter Damsted Rasmussen. Sammen med Mona er vi forældre til Mark (2014) og Adam (2011), som går på bakkelandets friskole.

Vi har været en del af bakkelandets siden Adam startede i vuggestuen.

Jeg er til dagligt statsautoriseret revisor ved BDO i Aarhus.

Vi har valgt bakkelandets, fordi vi synes sammenhold og fællesskab er en vigtig ting at lære vores børn. Og den har vi vurderet trives bedst på en lille skole og i små klasser. Samtidig ved vi, at der er mere tid til børnene så man kan opnå en mere individuel læring og der er mulighed for at tage mere hensyn til det enkelte barn frem for at være ”en del af flokken”

Jeg har valgt at gå ind i bestyrelsen, da jeg tror jeg kan byde ind med noget af min erhvervserfaring, samt ønsker at bakkelandets skal være det bedste sted for vores børn.

50_edited.jpg

Marlene Mørel Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Kort om mig: Jeg er 37 år og uddannet i butik. Jeg arbejder nu på kontor og salg ved Danske stenhuggerier i Århus. Jeg bor i Brædstrup med min mand Thomas og vores 2 piger der går på Bakkelandets friskole.

Jeg har valgt Bakkelandet for mit barn fordi: Jeg syntes at det er et unikt sted for børn at starte deres tid. Vi startede den ældste på folkeskolen, men fandt ret hurtigt ud af at det ikke var vores værdier der fandtes der. Bakkelandet er et trygt sted med dygtige voksne omkring dem. Der er god trivsel, tryghed og læring hele vejen rundt. Hvert enkelt barn bliver set og anerkendt.

Derfor er jeg aktiv i bestyrelse: Jeg vil meget gerne være aktiv i mine pigers hverdag og hjælpe hvor vi kan. Jeg brænder for at tingene skal lykkes og det kræver sammenhold og frivillig hjælp når man er i den frie verden. Det er meget spændende at arbejde med opbygningen af den nye 8-9 klasse. Vi har altid deltaget aktivt i arrangementer, ombygninger, arbejds lørdage og anden aktiviteter der har været på friskolen og i børnehaven. 

Det er jeg ansvarlig for, og arbejder med i bestyrelsen: Jeg er nylig kommet ind i bestyrelsen men jeg vil blandt andet være en del af ansættelsesudvalg, planlægningen af arbejds lørdage og kontaktperson til arrangementsudvalget som jeg er en del af. 

Det bruger jeg gerne min fritid på: Familie, venner og rejser.

Profil-billede-på-vej.png

Ann Marie Munck

Bestyrelsesmedlem

Jeg hedder Ann Marie Munck og er gift med Kasper. Vi har vores 2 børn Linnea og Alexander på Bakkelandet.
Vi flyttede her på Nimdrupvej i 2016 og er næsten genboer til skolen.
Jeg er uddannet indenfor IT og arbejder som It-konsulent for et firma i Aars. Når jeg ikke er på kundebesøg, er jeg på kontoret hjemme eller i Vejle.
Vi har valgt Bakkelandet fordi: Jeg kommer selv fra en lille skole, og vægter det trygge højt. ”Tal som en ven, for at få en ven” gik lige i hjertet.
På Bakkelandet er der fokus på fællesskab og kreativ læring. Det er en lille skole med små klasser, som giver nærhed, tryghed og tid til den enkelte elev.
Derfor er jeg aktiv i bestyrelsen: Jeg vil gerne bidrage til, at vi har en skole med fokus på sproget og sammenholdet. At vi har gode omgivelser, hvor der er stabilitet, åbenhed og tryghed, som giver et godt læringsmiljø for vores børn og unge.
Jeg har tidligere deltaget i weekendarbejde og være med på lejrskole. Desuden har jeg ”lånt” min mand ud til snerydningsholdet og til andre mindre projekter på skolen.
Min fritid elsker jeg at bruge i haven. Jeg kan ikke gå forbi et bed i haven, uden lige at skulle fjerne lidt ukrudt eller en snegl.
Brætspil, puslespil og Lego kan også stjæle et par timer om aftenen.